Wednesday, July 27, 2011

Grant nem fog megharagudni....

http://www.grantpreddy.com/

....ha beteszem ide a honlapjának a linkét. A Fülöp-szigeteken egyutt versenyeztünk, az Ironman 70.3 távon még 2010 augusztusában és azóta is csak az álmán dolgozik, hogy PRO triathlonista legyen. Jo után jár, elárulom.

Monday, July 25, 2011

Kemecsei Dora

Dori középiskolai osztálytársam es iden már 6-ik alkalommal indul Nagyatádon amellett hogy tavaj Bonyhádon VB második lett a dupla IRONMAN világbajnokságon!

Oriasi gratula Dorinak és remélem idén is sikerül a tevezett idején belul ujabb PB vel elő rukkolni.

Nem érzem, hogy túlságosan is gördulékeny lenne a blog de talán a szokatlan billentyüzet miatt nincs kedvem gépelni.

Rajszám 315 Kocsis Béla 1984 Hungary Kiskunfélegyháza

Egyszer egy helyi ujságban hirt adtak arrol, hogy mit mentem Abu Dhabiban. Erre egy kedves olvaso azzal állt elő, hogy minek van ez az ujságban benne mert semmi Félegyházi érdekeltsége nincs a cikknek. (tenném hozzá, hogy csak annyi hogy Félegyházi lakos vagyok... na mindegy.)

Kiadták a rajtszámomat is a nagyatádi versenyre. Pont ahogy kell magas rajtszám mivel elos alkalommal fogok a rajtovnalon állni.

315 Kocsis Béla 1984 Hungary Kiskunfélegyháza

Sunday, July 24, 2011

http://witch-ironman.blog.hu/2011/07/21/gumicsere_es_vidam_tekeres_a_zuhogo_esoben_d

az azért elég vicces hogy witch training gumiján még a szőrök sincsenek lekopva :)

5 nap.

egyre tobbet eszek es egyre tobbet pihenek aminek kovetkezménye képpen sokkal pihentebbnek is érzem magam mint 3 napja. ez jo jel. Holnap egy 1-2 orás laza bringézés 2x10 perc versenytempoval.

Még 5 Nap Nagyatádig.

Ma egy nagyon kellemes alfoldi strandon és termál fürdőben töltötte a család a vasárnapot. Volt egy 50 méteres medence. Ilyen hosszu medencét már régen nem láttam szoval nyomattam is egy 20x50 maxot gyorsitás végett. Plusz még 2 ster szauna, göz és infra szauna jótékony hatásait is kihasználtuk a jo kis termál vizrol nem is beszélve. Plusz apával letetzteltuk a sajét gyártáu Turul Játékát is amivel 27 et tudtunk utni :) eleg nehéz játék de be lehet jonni, sok gyakorlással.

Thursday, July 21, 2011

Képek

A Képekkel várni kell egy kicsit mert éppen nincsen kábelem de azert szorgosan lövöldözök az edzésekről.

Blog Lista

Egy nap kb 1 orát töltök azzal, hogy elolvasgassam a magyar es kulfoldi versenyok beszámolóit illetve a legfrissebb triathlonos hgireket. Készitettem egy kezdetleges bloglistát is, hogy ha nem vagyok a laptopom és kedvenceim kozelében mint pl most. akkor is meg tudjam nezni  keresgetés nelkül a kedvenc oldalaimat (50+).

A legjobb az egészben, hogy mindig felüre dobja a legfrissebb bejegyzést tartalmazó oldalt.

Meg 10 nap a Nagyatádi Ironmanig

Eddig sajnálatos módon elmaradtak a bejegyzések más teendoim miatt de sebvaj. Az élet nem állt meg, készültem ahogy csak tudtam. Julius 15 en meg is érkeztem Magyarországra. A csomagjaim és a bringám, is sikeresen megérkezett ami miatt nagyon izgultam mivel nincs  „kedvem” egy rendes bringás repülős táska beszerzéséhez (cirka 100 e FT) igy ház egy kb 3000 Ft os papír dobozba es sok szivacs, pattogós papír társaságában lett feladva az igencsak méretes csomagom. Szerencsére megérkezett minden így nagy boldogan indultunk Apával haza a repülőtérről. Anya még Ausztriában nyaralt az egyik barátnőjével de estére Ő is megérkezett Kiskunfélegyházára. Azóta hasonló okosságokkal toltom szabadságomat:


  • szilvaszedés oreganyámnál
  • funyirás, lapátolás, gereblyézés, fametszés a tanyában anyánál
  • bringázás
  • uszás
  • futás
  • kompozás a Tiszán (mivel egyik bringázásomnál benéztem es Mindszenten nincs híd J
  • strandolás
  • sörözés
  • nagy kajálások Édesanyám es Mamám főztjéből
  • favágás
  • szeméttelepre shitt kihordás
  • autokázás
  • takaritás
  • bevásásrlás
  • haveri látogatások
  • Apával bicikli szerelés
  • es ma megyek fel Petre tesomhoz.

Na kb ennyi 10 nap… van még hátra. kicsit fáradtnak érzem magam a lábaimat de kiheverem.

Ma még Pesten elmegyek az utcánkban lévő uszodába, holnap egy hosszabb Margitszigeti futást majd szombaton egy keményebb 60 km es idofutamot tervezek gyorsitás gyanánt azt már itt Félegyházán

Majd kikeresem, MOST NEM

DE AZON NAGYON BEPOCCENTEM HOGY  witch NEM ALPÁROZIK, HANEM FÉLEGYHÁZÁZIK A KIBASZOTT HÜLYE BLOGJÉBAN AMI NEKEM MINT KISKUNFÉLEGYHÁZI LAKOS ELÉGGE BASSZA A CSÖRÖMET. AN SEBAJ NAGYATÁDON MORESRE TANITOM :)

Azt már tudják páran miert tartom egy beképzelt öntelt majomnak witch-et

elég elolvasni a blogját. Tudom, hogy ezzel is reklámozom az agyament bemagyarázos idegesito online megjelenését de akkor is érdemes csak beleolvasni és a pirossal kiemelt részt is odaolvasni ami termlszetesen mér hiányik a blogjáérol mivel mindent ami nem tetszik neki (attol persze még igaz) kitörli es isteniti magét a szterencsétlen kis féreg testével.


Ami Sajnos bunko Witch barátunk blogjábol kimaradt: (borzaszto idegesito tirpáknak tartom aki a neki nem tetszi igazságot kimoderálja a blogjábol és ugy tesz mintha a commentelo abbahagyta volna a válaszadást egy két okos kis befirkálásra.


Na abbol Wutchy kivagáétt vagy 5 kommentemet egyet sikerult megmentenem a végén:

Itt sajnos kimaradt Vaskapu commentje amiben arra utal, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki Witchet egy beképzelt majomnak tartja.

ICEB:


"Mi nemes van a triatlonban?". Koszi Witch, koszi Vasapu majd atolvasom a forumot kesobb es fogok is a ra reagalni.

Nekem egyetlen dologgal van bajom, vagyis kettovel.

1; a stilus ahogyan emberekkel beszelsz es ahogyan a  sorokat irod egy triathlon blogban.

2. A hosszas elemzesben nem tertel ki sok dologra amit emlitettem a kommentemben, pedig erdemes lenne.. raadas: A nemes  cel erdekeben ird ki valahova hogy „kezdo triathlonosok kiskonyve‘ vagy valami hasonlot mert felo hogyha egy 16 eves gyerek elolvassa a blogodat azt hiszi ez a limit... mikozben egy rendszeres sportolo tud a sorok kozott olvasni es meg is nezi hogy az utolso 10% ban vagy az eredmeny listan.

Azt hiszem inkabb forum tema a dolog bevallom.



WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2011.05.26. 21:39:35

Na ezzel vége a trollkodásnak.

Ajánlom az aktuálpolitikai blogokat.



ICEB: Persze erre már nem tudtam válaszolni mert turo rudi fejukém le is blokkolt. Na majd a nagyatádi 16 órás eredmenye alátámasztja hogy mirol beszélek.

Üdv:

Béci (315)