Thursday, July 21, 2011

Azt már tudják páran miert tartom egy beképzelt öntelt majomnak witch-et

elég elolvasni a blogját. Tudom, hogy ezzel is reklámozom az agyament bemagyarázos idegesito online megjelenését de akkor is érdemes csak beleolvasni és a pirossal kiemelt részt is odaolvasni ami termlszetesen mér hiányik a blogjáérol mivel mindent ami nem tetszik neki (attol persze még igaz) kitörli es isteniti magét a szterencsétlen kis féreg testével.


Ami Sajnos bunko Witch barátunk blogjábol kimaradt: (borzaszto idegesito tirpáknak tartom aki a neki nem tetszi igazságot kimoderálja a blogjábol és ugy tesz mintha a commentelo abbahagyta volna a válaszadást egy két okos kis befirkálásra.


Na abbol Wutchy kivagáétt vagy 5 kommentemet egyet sikerult megmentenem a végén:

Itt sajnos kimaradt Vaskapu commentje amiben arra utal, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki Witchet egy beképzelt majomnak tartja.

ICEB:


"Mi nemes van a triatlonban?". Koszi Witch, koszi Vasapu majd atolvasom a forumot kesobb es fogok is a ra reagalni.

Nekem egyetlen dologgal van bajom, vagyis kettovel.

1; a stilus ahogyan emberekkel beszelsz es ahogyan a  sorokat irod egy triathlon blogban.

2. A hosszas elemzesben nem tertel ki sok dologra amit emlitettem a kommentemben, pedig erdemes lenne.. raadas: A nemes  cel erdekeben ird ki valahova hogy „kezdo triathlonosok kiskonyve‘ vagy valami hasonlot mert felo hogyha egy 16 eves gyerek elolvassa a blogodat azt hiszi ez a limit... mikozben egy rendszeres sportolo tud a sorok kozott olvasni es meg is nezi hogy az utolso 10% ban vagy az eredmeny listan.

Azt hiszem inkabb forum tema a dolog bevallom.



WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2011.05.26. 21:39:35

Na ezzel vége a trollkodásnak.

Ajánlom az aktuálpolitikai blogokat.



ICEB: Persze erre már nem tudtam válaszolni mert turo rudi fejukém le is blokkolt. Na majd a nagyatádi 16 órás eredmenye alátámasztja hogy mirol beszélek.

Üdv:

Béci (315)

No comments:

Post a Comment