Thursday, March 3, 2011

Abu Dhabi International Triathlon elozetese.

Nehany nappal ezelott a nemzetkozi nagyobb triathlon oldalak nyilvanossagra hoztak a PRO mezony ferfi es noi listajat. Az iden masodik eve megrendezesre kerulo nemzetkozi triathlon verseny a kulonleges 3-200-20 felallassal mar az elozo evben is kiemelkedoen magas letszamu profi mezonyt vonultatott fel, ami iden sem lesz maskepp.. sot!
Ez az a verseny ami az Hawaii IRONMAN World Championship utan a masodik legnepesebb profi mezonyt sorakoztatja fel es merkoznek meg a nem kevesebb mint 250 00 Dollar osszdijazasert.
Lassuk hat kik ezek a menok; kik lehetnek eselyesek es elorelathatolag kik azok akik szinte csak a nevukkel felhivjak a nagyerdemu figyelmet.
A ferfi mezonyben mindarom dobogos itt lesz, nev szerint: Eneko Llanos; Dirk  Bockel; Rasmus Henning. o de ne ragadjunk itt le. a sor vegtelennek tunik. Elfogadta a meghivast az elmult 4 ev Ironman vilagbajnoka; a ket asuztral kivalosag: Macca es Crowie. A sort erositi Marino Vanhoenacker super eros bringas es futo aki elcsipte a dobogot Hawaii-on 2010 oktobereben. Faris Al-Sultan 2005 vilagbajnoka es nemet uberbikere; Jordan  Rapp a nagy visszatero;Raynard  Tissink  Del Afrikai pedalszaggato;Timo Bracht; Björn Andersson; Luke Mckenzie; Cameron Brown a 9 szeres New Zeeland Ironman bajnok es a soorolhatnam. erdemes megnezni az egesz letszamot; es eszre lehet venni hogy 8 an itt lesznek a Hawaii vliagbajnoksag top 10 helyesettebol es hogy 50 Ironman cim es tobb szaz nemzeti bajnoksag tulasdonosa osszefeszul majd a sivatag aszfaltjan.
A noi mezonyrol annyit hogy hasonloan eros mezony gyulik majd ossze. Itt lesz majd a a tavaji gyoztes Julie  Dibens plusz sok mas neves atleta: Leanda  Cave; Caroline  Steffen; Belinda Granger Rachel Joyce .
a teljes pro mezony listaja:
Men's Elite Field

Eneko Llanos
Dirk Bockel
Rasmus Henning
Frederik Van Lierde
Faris Al-Sultan
Jordan Rapp
Raynard Tissink
Paul Ambrose
Chris McCormack
Björn Andersson
Stephen Bayliss
Cesar Beilo
Luke Bell
Tim Berkel
Timo Bracht
Cameron Brown
Massimo Cigana
Kieran Doe
Craig Alexander
Joe Gambles
Pedro Gomes
Justin Granger
Ben Hoffman
Martin Jensen
Paul Matthews
Luke Mckenzie
Romans Melderis
Omar Nour
Graham O'Grady
Bryan Rhodes
Josh Rix
Andrew Starykowicz
Rasmus Stubager
Sylvain Sudrie
Swen Sundberg
Kevin Taddonio
Edo van der Meer
Marino Vanhoenacker
Matty White

Women's Elite Field
Julie Dibens
Leanda Cave
Caroline Steffen
Heather Gollnick
Belinda Granger
Jessica Jacobs
Rachel Joyce
Jo Lawn
Emma-Kate Lidbury
Kristin Lie
Amy Marsh
Melanie McQuaid
Kristin Möller
Catriona Morrison
Angela Naeth
Edith Niederfriniger
Rachael Paxton
Lisa Ribes
Christie Sym
Sonja Tajsich
Inka Wachter

No comments:

Post a Comment