Thursday, June 23, 2011

36 nap

Ma uszas volt soron. Nagyon orultem hogy nem Seth tartotta az edzest hanem egy lelkes tanonc aki odatett neki rendesen es sok eros uszas volt vegre. 250 bemelegites;8x50 6x50 4x50 javulora 200 max 8x75; 6x75; 4x75 javulora plusz meg egy kanyar az otvenesekbol. alat volt. Jo is hogy uj gyerek van mert a foedzo szerintem kezd betunyulni. Holnap nagy nap megint!

Raw Food Test 2. Nap 22/06/2011



Reggel nagy oromomre 75.8 kg-al keltem. A napi adagom a kovetkezo volt: 50 gramm szaritott papaya, 5 banan; 5 alma; 100 gramm mandula; 1 liter paradicsom le.

Ennyi. Delutanra mar ugy ereztem magam , hogy nem tudok mit kezdeni a sok energiammal. Ugy fel vagyok porogve. Nem is porges talan csak valami varakozas. Nem tudom de egy kicsit hianyzik az a delutani erzes amikor ebed utan egy oran keresztul keresztbe allnak a szemeim egy nagy kajalas utan. Egyszeruen alig tudok a seggemen ullni 8 iran at keresztul  meloban allandoan mehetnekem van, olyan mint ha be lennek love. ( ha az ilyen?). Este 11 kor agyban voltam. Az alvassal semmi bajom nem volt siman elaludtam mert teli volt a hasa. Egesz nap nyammogtam ugy ereztem magam mint egy ragcsalo! J mandula banan papaya tea viz mandula alma mindenfele variacioban max 20 percenkent mindig nyomattam valamit. Nem is mellekhatas ertheto, hogy nem kell szeklethigitot szednem. Nincs hasmenesem, csak inkabb lagyabb a telepites J

Wednesday, June 22, 2011

Raw food test 1.nap 21/06/2011

Az elso nap nagyon nagy lelkesedessel telt. Megettem  8 banant 5 almat es este 10 kor meg hogy tudjak aludni is lenyomtam egy shaket amiben banan dio mandula es barack volt. Nem volt emi mellekhatasa az egeszseges etrendnek. Na majd holnap kiderul hogy megy a masodik nap.

37 nap

ma nemvoltvalami nagy kedvem edzeni de azert lenyomtam a napi adagmat. 1 ora bringa egyenletesen majd egy 5 km futas fel oraban. Kicsit konnyebb napot tartottam kell ez is a hetvege elott. A tegnapi hasazast es labazast eleg erosen ereztem ma, de ugy erzem sikerult kiporgetnem a savat ma magambol.

Tuesday, June 21, 2011

38 nap

Persze nem telt edzes nelkul a nap; igaz nem a tervezett uszast csinaltam, hanem helyette egy egy oras konditermes futast valaltam be plus egy jo fel ora erositest. Nagyon fontos dolog mivel a torzsizmok (has, hat) megerositese nem csak a tartast javitja de legfokepp elengedhetetlen a hosszutavu uszas bringa es futas soran. Emelett csinaltam meg vagy 10 fele hasizom gyakorlatot. Tobb mar nm is jutott esembe :) Emlekszem Abu Dhabiban a futas masodik feleben marciusban mar aig birtam tartan a hatamat :) elegge elkezdett fajni a derekam, ami a mely/also hatizom megfelelo edzettsegenek hianya okozta. Az Abu Dhabis verseny utan erre kulon ki is tertem a beszamolomban es ezt nem is probalom elfelejteni edzeseim soran. Ez  az edzes jobban kellett most mint az uszas. Azt majd csutortokon!

38 nap eloztese azaz a 10 napos row food test kezdete



Ma reggel kicsit meglepodtem mert kicsit tobbet mutatott a merleg mint altalaban szokott. 76.9 kg voltam. Ez majdnem 2 kg al tobb mint a szokasos sulyom amit az elmult 2 honapban tartok. Az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy kicsit jobban odafilyeltem a kajalasra es sokat sportoltam igy Januar 6 ot leadtam 10kg ot es mostanra 75 kg a rendes sulyom mar honapok ota.


Elkepzelheto, hogy a glukoz vagy vizhaztartasom van tulsagosan rendben es ezert mutat tobbet a merleg.

Nem is foglalkozok vele mert ma belekezdtem egy 10 napos Raw food-ot kovetelo etrendbe. Nem irok fogyokurat, kurat, tisztitast, semmit egyszeruen kiprobalom a nyers etel etrendet a kovetkezo 10 napban es leirom az edzesek mellett hogy milyen valtozasokat veszek eszre magamon.

2 szabaly van amit be kell tartani:

1.       Csak nyers, nem feldolgozott, nem hokezelt friss etelt fogyasztok. Zoldseg, gyumolcs magok stb ES EZEKBOL ANNYIT AMENNYI CSAK BELEM FER.
2.       Minimum 5 liter vizet iszok meg naponta. Ez normal idojarasi korulmenyek kozott 3 liter lenne, de Dubaiban eleg napos az ido es a heti kb 15 ora kinti triathlon edzes megkivanja ezt a magas folyadekbevitelt.

A lenyeg tehat ez. Ezen felul itt van egy kis olvasmany, hogy hogyan is kellene taplalkozni. Amirol lehet olvasni az pl, hogy a kover gyerekek miert hiznak konnyebben felnott korukban, a friss nyers etelekrol , enzimekrol, arrol, hogy a nyers zsir es hus miert nem hizlal stb.

A cikkbol kivettem a kepeket, nehogy elmenjen a kedve a meat lovers-eknek  a sok egeszseges kajatol.

Nem igerem, hogy nem fogok visszaterni a ‚rendes‘ taplalkozashoz Julius 1-tol. DE azt biztosra mondhatom, hogy ezt a 10 napot ki fogom probalni, milyen valtozasokon megyek keresztul.

A nyomon kovethetoseg kedveert leirom minden nap mit ettem, mennyit es hany kg vagyok; hogy erzem magam. ( mellekhatasok; pozitivumok, negativumok)

A Cikk:

Az enzimek lényege a biológiai erő, melyet a tudomány jelenleg még sem mérni, sem szintetizálni nem képes.
Az enzimek nemcsak kémiai, hanem biológiai szinten is működnek. Ők szolgáltatják számunkra azt az energiát, amit életenergiának, életerőnek, vitalitásnak is nevezhetünk. E nélkül az ember pusztán vitaminokból, ásványi anyagokból, vízből és fehérjéből álló élettelen vegyianyag-rakás lenne.
A tudomány mára már sok ezer enzimet azonosított, de vélhetően még több az, amit nem ismerünk. Ezek közül az ún. anyagcsere enzimek működtetik testünket, az emésztőenzimek dolgozzák fel táplálékunkat, s a nyers ételekben található táplálékenzimek azok, melyek segítik / segítenék élelmünk tökéletes megemésztését.
Születésünkkor mindannyian egy korlátozott mennyiségű enzim-energiával jövünk világra. Ennek az adagnak ki kell tartania életünk végéig. Minél gyorsabban használjuk el enzim-készletünket, annál rövidebb ideig élünk, ennek ellenére életünk során mindvégig meggondolatlanul pazarlunk.
Életünkben az enzimek kiemelt szerepét bizonyítja, hogy minden tevékenységünkhöz, karunk megmozdításához, a teljes anyagcseréhez, sőt még a gondolkodáshoz is enzimek kellenek. Élelmünk megemésztése is kizárólag enzimek révén lehetséges. Noha emésztőszerveink maguk is termelnek belsőleg valamennyi enzimet, a tökéletes emésztéshez, egészségünk megőrzéséhez a táplálékokban rejlő enzimekre is szükségünk van, melyeket az "élő ételekből" - például a friss nyers zöldségekből, gyümölcsökből, csírákból, hőkezelés nélkül készült ételekből, pasztörizálatlan tejtermékekből nyerhetünk.
A tartósan 48°C feletti hőmérséklet ugyanis megöli az enzimeket, tehát a szokásos főzési hőmérséklet az étel enzimjeinek 100%-át megsemmisíti. Az eredmény a teljesen enzimhiányos étrend, amit manapság nap, mint nap fogyasztunk. A következmény pedig saját enzimkészletünk gyors kimerülése, melynek leginkább mirigyeink, főbb szerveink (ideértve az agyat is) látják kárát. Emellett a vegyi anyagok, élelmiszer-adalékok, az alkohol és a kábítószer ugyancsak iszonyatos mennyiségű enzimet vonnak el véges készletünkből.

Amikor fiatalok vagyunk - a magunk termelte enzimek sejtmegújító hatásának köszönhetően - szépek, üdék és energikusak vagyunk. Enzimjeink támogatják a gyors növekedést, és többnyire segítenek kivédeni a súlyos betegségeket is. Korunk előrehaladtával, takarékosság hiányában, belső enzimjeink kifogynak, s a következmény szemmel látható és jól érzékelhető.

Életünk során a gyakori megfázások, lázas betegségek és a szélsőséges hőmérsékleti körülmények szintén enzimforrásunkat apasztják. A legyengült, enzimhiányos test a rák, az elhízás, a szív- és anyagcsere betegségek elsődleges célpontja. Dr. Howell szerint az embereket sújtó, akár halálos degeneratív betegségek nagy része a főtt és feldolgozott, enzimhiányos ételek fogyasztásának következménye. Sok középkorú ember hal meg idő előtt épp enzimjeinek korai elpusztítása, ezzel emésztő és betegség-elhárító képességének gyengülése miatt.
Az ember tovább és egészségesebben élhetne, ha jobban ügyelne értékes enzimjeire. Dr. Howell receptje meglepően egyszerű: fogyasszunk lehetőségeinkhez mérten minél több friss, nyers, hőkezelés nélkül készült, enzimdús, "élő" ételt, a főtt ételek emésztését pedig segítsük enzimpótlókkal, melyek saját súlyuknak gyakran akár az egymilliószorosát is képesek megemészteni. Étrendmódosításunk eredményét akár már egy hónap múlva is lemérhetjük, egészségi állapotunk és energiaszintünk javulásában.
Az enzim-táplálkozás kifejezés azt az étrendet jelöli, melyben az élelmiszereket nem főzzük meg, hanem feldolgozatlanul, nyersen fogyasztjuk, teljes enzimállományukkal együtt. Noha nagyon kevés ember él folyamatosan ilyen étrenden, a természetben minden más élőlény ezt teszi. Ugyan hallottunk már tehénről, amely rajongott a halért, és zöldségevő macskáról, de alapvetően minden teremtménynek olyan emésztőrendszere van, amely egy bizonyos táplálék-fajta feldolgozására a legideálisabb.
George A. Drews már 1912-ben könyvet adott ki a nyers ételekről. Úgy vélte a főzés megöli az élelmiszerek „élet princípiumát”. Pedig abban az időben még nem is tudták, hogy az élelemben enzimek vannak, és azok a hőtől elpusztulnak. Mindez még a vitaminok felfedezése előtt volt. A terápiás célú nyers táplálkozás Németországban már az 1920-30-as években népszerű volt. Dr. Gerson először a tuberkulózisos, majd a rákos betegek számára dolgozott ki táplálkozási alapelveket.
A ma már világjelenségnek tekinthető elhízás és a sikertelen fogyókúrák esetében is ott követjük el a hibát, hogy csak a bevitt kalória mennyiségével foglalkozunk, a minőségével viszont nem, pedig azonos kalóriatartalmú élelem nyersen sokkal kevésbé hizlal, mint megfőzve. A főtt étel fokozott működésre készteti az endokrin rendszert, izgatja a mirigyeket, sokkal több szívódik fel belőle a szervezetben, s a felesleges energia zsírpárnák formájában raktározódik. Ezzel szemben a nyers ételek nem adnak felesleges munkát a belső elválasztású mirigyeknek, kevesebb szívódik fel belőlük, épp annyi, amennyi a normális testsúly megtartásához szükséges.
Az állattenyésztők is rájöttek már, hogy nem gazdaságos a disznókat nyers krumplival etetni, mert attól nem híznak eléggé, a főtt krumplitól azonban gyorsabban, nagyobb „hozamot” produkálnak. Általános szabályként: a nyers ételek sokkal kevésbé hizlalnak, mint ugyanaz a mennyiség sütve, főzve (pl. a sült alma és banán, a pirított mogyoró és mandula, a nyers méz helyett fogyasztott fehércukor, a frissen facsart gyümölcslé helyett a hő-kezelt dobozos ital).
Étkezéseinknél a nyers részt általában a hús és krumpli melletti kis adag saláta alkotja. A nyers zöldségekben és gyümölcsökben bár van némi enzim, fő erényük mégis magas vitamin- és ásványianyag-tartalmuk. A magas kalóriatartalmú ételekben jóval több van a három fő emésztőenzimből, de ezeket nagyrészt főzve, tehát enzimektől megfosztva esszük. Ami nyersen is ehető közülük, az a banán, szőlő, zöld búzafű-lé, friss olívabogyó, mangó, avokádó, friss füge és datolya, nyers méz, pasztörizálatlan tej és nyers vaj, csíráztatott, gátlókkal nem kezelt gabonák, magok és diófélék. Ezek nyers salátákkal, csírákkal, zöldségekkel és mindössze 25%-os arányban főtt ételekkel kiegészítve biztosítani tudnák szervezetünk minden tápanyagigényét.
Dr. Burch 1971-ben publikált elmélete szerint a születésük után túlzottan táplált gyermekeknek a zsírsejtjei gyorsabban szaporodnak, mint normális esetben. A növekedés befejeződésével a zsírsejtek száma állandósul, viszont a falánk gyerekeknek így felnőttkorára több mint háromszor annyi zsírsejtje lesz. Ha a normális mennyiségű zsírsejttel rendelkező személy nagyokat eszik, feltölti zsírsejtjeit, csak teltidomú lesz. A háromszor annyi zsírsejttel rendelkező viszont ugyanilyen bőséges étkezés mellett háromszor akkora raktárt tud feltölteni zsírral, ami már kövérséghez vezet. Nekik emiatt háromszor annyira kell vigyázniuk az asztalnál, de nyers ételekből ők is belakhatnak, persze, csak ha más ételek helyett és nem mellett eszik.
Érdekes megállapításra jutottak amerikai és német kutatók, párhuzamosan végzett kísérletük során. Úgy találták, hogy főtt ételek fogyasztása esetén a gyakori – napi 5-6-szori – evés, illetve a folyamatos „nassolás” állandó, nagyobb mennyiségű enzimtermelést generál, ami gyorsabban kimeríti a szervezet egész életre szóló enzim-potenciálját, tehát megrövidítheti az életet. Ezzel szemben, ha naponta csak egyszer fogyasztanak enzimszegény ételt, akkor az alanyok testsúlya alacsonyabb marad, hasnyálmirigyükben és egyéb szöveteikben jóval nagyobb az enzim-tartalék, ami érthető is, hiszen nem használták azt fel napi 5-6 alkalommal.
A Tufts egyetemen megvizsgálták 11 extra kövér (130-195kg-os) ember hasi háját, és kiderült, hogy a zsírtartalékokenzimhiányosak. A kövér embereknek nincs elég lipáza. A lipáz összefügg a zsír-anyagcserével, a kövérség, a magas koleszterin szint abból is fakadhat, hogy az ételek zsiradék tartalmában a lipáz hőhatásra elpusztult, s ennek hiányában a zsír nem kerül előemésztett állapotba a gyomor felső részében.
Ezek után talán nem meglepő, de a nyers hús és nyers zsír sem hizlal. Az elszigetelten élő eszkimó őslakosok vizsgálatából kiderült, hogy dacára a jelentős nyers hús és irdatlan mennyiségű nyers zsír (pl. bálnazsír) fogyasztásnak, nem volt köztük elhízott, s nem volt jellemző rájuk sem a magas vérnyomás-, vagy koleszterin-szint, sem az érelmeszesedés. E jelenség kulcsa ugyancsak a nyers zsírok magas lipáz tartalma.
Tudjuk ugyanakkor, hogy a lipáz a tej egyik legfőbb enzimje, ami a pasztőrözetlen tejtermékekben is koncentráltan jelen van. Ezzel összefüggésben említjük, hogy 100 éve, 1908-ban jelent meg Dr. C. S. Potter: Tej diéta, mint gyógyszer krónikus betegségekre című könyve, amely természetesen a régi, nyers, pasztőrözetlen (tehát enzimekben gazdag) tehéntejről szól - noha Dr. Potter akkoriban mit sem tudott a tejben lévő enzimekről, de ettől még terápiája kitűnően működött.
Több ezer főnek, 36 órás gyümölcs diétát követően, minimum 4 hetes nyers tej kúrát írt elő, félórás időközönként, napi 32 adagra elosztott 6,5-7 literes mennyiséggel. Mindez – a könyv tanúsága szerint - rendes esetben elegendő volt számos betegségekből való kigyógyuláshoz (pl. többféle bőrbaj, vérszegénység, epebántalom, székrekedés, szénanátha, álmatlanság, gyomorfekély).
Dr. Potter nyilván nem tudta, hogy nyers tej diétája tulajdonképpen enzim-kúra. Ha legalább 4 hétig csak nyers ételt eszünk - annak összes enzimjével - az valóban elementáris hatást gyakorol testünkre. Mindez persze csak a nyers tejre vonatkozik, hiszen ha hőkezeléssel elpusztítjuk benne az enzimeket, elveszíti egészségfenntartó elemeinek egy részét, és gyógyító tulajdonságainak nagy részét.
A távol-keleti országokban jóval előttünk járnak abban, hogy az Aspergillusból és más gombákból előállítsák a fehérjék, szénhidrátok és zsírok megemésztéséhez szükséges enzimeket, melyeket megszárítanak, porrá őrölnek és kapszuláznak. Különösen a gyomorban történő előemésztéshez alkalmasak, mivel olyan gyengén savas közegben működnek a legjobban, amilyen a gyomor az étkezés utáni fél-egy órában. Ha nyers ételt rágunk, a benne lévő enzimek révén az emésztés már a szájban azonnal megkezdődik, mielőtt még lenyelnénk a falatot. Ennek megfelelően az enzim kapszulákat is étkezés közben kell bevenni, hogy pótoljuk azokat az enzimeket, melyeket megfőzött ételünkben előzetesen már elpusztítottunk. A táplálék-kiegészítésként használt mennyiség azonban nem elegendő a komolyabb betegségek gyógyítására, ahhoz huzamosabb ideig nagyobb dózisokat kell fogyasztanunk szakszerű orvosi ellenőrzés mellett.

Monday, June 20, 2011

39 nap

Hetfo. Ugyanazt a kombo edzest csinaltam mint mult heten ketszer is. Ma elegge teli hassal indultam el edzesre a Ghantootra ami a bringan meg nem is jelentett problemat de a futasomra kicsit ranyomta  belyeget. ( vagyis otthagytam a belyegemet az ut szelen es jo kis hanyas alkalmaval)  De mintha semmi se trotent volna..

De kezdjuk az elejen. Nem nyomtam meg a bringa elejet mert eleg egykedvu voltam. Aztan kb 20 perc utan bemelegedtem es mehetett le 53/11 be :) egy jo kis 10 perces menesre aztan a maradek idoben csak arra figyeltem hogy jo legyen a labforgas es haladjak is. 32.5 km lett a vege pont 60 percet mentem. ez a legjobb az elmult 3 alakalom kozul. A legjobb hogy el se faradtam es a gyakorlasnak koszonhetoen siman valtottam at futasra. Ez jo jel erzem hogy erosebb vagyok bringan is es a bringarol futasra valtas is sokkal olajozottabban megy mar. A futas csak legyen meg alapon egy jo kis atmozgatassal 30 perc 5.25 km 5:45 os ezrek.  Ebben a melegben nem is lehet normalisan futni mert az egekben van az ember pulzusa, nekem legalabbis a 170 verdesi folyamatosan. Magyarorszagon remelem ezzel nem lesz bajom es a kellemesebb klima jobb ideredmenyt hoz majd futason.

Udv

Beci

40 Nap

Vasarnap, a hosszu futasok napja. 1.5 ora konditeremben futopadon. Igen meleg van es tulsagosan megterheli az embert a 40 fok 80 % os pa'ratartalom szoval maradtam az uncsi futopadnal. Igy legalabb egyenletes iramban egy joleso bar nem tul laza 17 kmt abszolvaltam 90 perc alatt. Jol esett a futas 1 ora utan kezdtem el igazan elvezni a dolgot. Jovo heten es a futas min 2 oras lesz.

Sunday, June 19, 2011

41 nap

A szombati nap foleg pihenssel telt mivel kuzdottem egy kis napszurassal es kellokeppen probaltam repihenni az elottem allo hetre.

Friday, June 17, 2011

42 nap

A mai facebook bejegyzesem jellemzi legjobban a mai edzest: 'Weather conditions would be perfect in Dubai if I was training for the Badwater Ultramarathon' (216 km a Death Valleyben) Usa legszarazabb helye. Nyaron minden nap min 50 fok van... mint itt is...)

120 km 4 ora egyenletes tempoban bringan, sivatagban, hogy az allokepessegem is renben legyen. ROHADT meleg volt!!! ajuldoztam....

Thursday, June 16, 2011

43 nap

Ma egy joleso uszassal lazitottam le es keszultem fel a hetvegi durvasagokra. nem tudom mi volt mar a set de szinte vegig bolyaval es sok sprinttel kb 3 km volt az adag. NAGYON jol esett es vegre kicsit hidegebb volt az uszoda vize is. levezetesnek itthon nyomattam 100 felulest. holnap NAGY bringazas es futas!+ beach hogy a komuves barnasagot kiegyenlitsem :)

Wednesday, June 15, 2011

44 nap

Ma a hetfoi edzest ismeteltem meg de mar tobb sikerrel. Ghantootra mentem megint kocsival ahol 60 percet nyomtam bringan 2x 5 km 53/11-es attetelt nyomtam full durva szembeszelbe. A maradek idoben versenytempon kozlekedtem (150-160 pulzus; 85-90 pedalfordulat. min 32 km/ora) a vege 32 km lett pontosan ami pivivel jobb mint hetfon plusz sokkal frissebben szalltam le a bringarol mint 2 napja. Gyorsan bedobtam a kocsiba a bringat cipo fel es szaladtam 5.25 kmt 30 perc alatt. ez is picivel jobb mint hetfon. Orultem es ki se purcantam, viszont az idojaras az halali. 40 fok max pa'ratartalom. Olyan volt vegig mintha a sajat izzadsagomba usznek es folyamatosan omlott rolam a viz. Elegedett voltam a mai nappal. Holnap uszas.

Tuesday, June 14, 2011

45 nap

Uszas nap/piheno. Masters Swimming Club set kb 2-2.5 km foleg gyorsasagi edzes.
8x75
3x100
2x50
1x100 max
2x50
2x100 max
2x50
3x100 max
8x25 max
1x25 vizalatti.

mindj javulora.

Kipurcantam, 2 hete nem usztam a nyaralas es egyebek miatt!

46 nap

Tegla nap (bringa futas kombinacio). 40 fok arnyekban plusz a a kocsibol kivett bringan annyi ido alatt elkezdett csopogni a pa’ra mig kivettem es raraktam az elso kereket.. No Comment 10 perc utan habos volt a konyoklo es a kormany is!!! Szakadt rolam a viz vegig. 1 ora versenytempot mentem 1ora 1 perc; 32.7 km jol esett pedig oriasi szel volt a melegrol nem is beszelve. Ugye brick volt szoval bringa vissza a kocsiba es futottam egy 30 percet ami eleg nehezkesen ment, nagyon macskasak voltak a labaim. 5.15 km.

47 nap

Egy eros futassal bontottam meg az 1 hetes kihagyast amit jobaratomnal Ukrajnaban toltottunk ahol a lagzijan is resztvettunk szoval volt miert meregteleniteni. 1.5 ora futas 16.6 km futopadon javulora

Ironman visszaszamlalo

Beneveztem, indultam is volna a China Ironman Versenyen de sajnos 2 hettel a verseny elott toroltek a versenyt. Igy hat meg amugy is ugy donottem, hogy elindulok Nagyatadon a Ironman tavu Hosszutavu Triathlon Magyar Bajnoksagon Julius vegen. A tav: 3.8 km uszas, 180 km bringa, 42.2 km futasJ Hajra!!!! A honlapon fent van a visszaszamlalo enpedig napos bontasban le is irom az en visszaszamlalasomat es az utolso 47 nap edzeset, torteneseit. http://www.ironman.hu/

Eddig edzeseimet Kis Gyula orszagos bajnok triathlonista irta honapokig akinek segitsegevel keszultem mar Januar ota de sajnos idom nem engedi, hogy minden eloirt edzest betartsak igy megegyeztunk, hogy Nagyatadon talakozunk J Egy uj-regi edzeselmeletet vettem elo ami kb 10 ora edzest ire lo kulonbozo felbontastban. Egy sajatossaga van: NINCS konnyu edzes benne. MINDEN versenytempoban van.  Ez ugy erzem passzol is hozzam, mert ugy erzem az allokepessegi munkat elvegezetem mar es talan kijelenthetem, hogy igy vagy ugy tudnam is teljesiteni a tavot de persze ez nem eleg nekem, igy 11 ora 30 perces idot tuztem ki celul, amihez elengedhetetlen, hogy sok intervallumos, gyorsito munkat vegezzek.

A 10 orat kicsit megtoldom de csak 4 oraval! Plusz masfel ora futas es masfel ora bringaval, mindkettot a hosszu edzesek megtoldasakent. Plusz fel oras uszo edzesek nincsenek igy azok is 60 percesek lesznek heti 3 szor.

Lassuk hat hogy fognak kinezni a heti edzeseim az elkovetkezo 5 hetben:
Vasarnap: hosszu futas (180 perc)
Hetfo:   intervallumos kerekpar (60 perc) + futas azonnal bringa utan (30 perc)
Kedd: uszas (60 perc)
Szerda: versenytempoju kerekpar (60 perc) + futas azonnal bringa utan (30 perc)
Csutortok:  uszas (60 perc)
Pentek:  hosszu idofutam ( 270 perc) + futas azonnal bringa utan (30 perc)
Szombat:  tengeri uszas ( 60 perc)

Osszesen: 14 ora. Mind versenytempon!!!!
Uszas: 1:55/100
Bringa: 32.3 km/h
Futas: 5:40perc/km

A versenyterv reszletesen a kovetkezo:
uszas

75 perc  19:44 es 1000 meterek;  kicsit jobb mint 2 perces ezreknek mennie kell minden megeroltetes nelkul

depo1

gyorsan!!!!

bringa

335perc 5 ora 35 perc. Ez 32.24 km/h-as tempo! Igyekeznem kell majd nem sok idot elpazarolni semmivel.

depo2

gyorsan!!!!

futas 240perc 4 ora egy marathoni futasra. Ilyet meg uresben sem futottam, de ezert edzek hogy meglegyen!

TOTAL

660 perc

11 ora 00 perc  5:41 es 1 km ek! Huzos lesz!!!!